Dino Dany
   Home | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Cautare rapida
Categorii
Notificari
Informatii

Helan Hortensie si Smochine Apa de parfum

84,45LEI

FRUCTAT, VERDE, LEMNOS

Din aceast amestec intens se naste Apa de Parfum a noii game de parfumuri" Povestiri in Floare", care se invart in jurul extractele celor doua note principale: un duet neobisnuit intre frunzele si florile Hortensiei agatatoare si frunzele si fructele Smochinului salbatic .


O combinatie neasteptata pentru un buchet degajat, proaspat sși inovativ, care se deschide cu note bogate si fructate de Marathi, sau Davanà delle Indie, pentru a se impleti in senzatii neasteptate, fascinante, care provin din frunzele de Hortensie si din florile de Craite (tages), modificate de o atingere a frunzelor de Smochin.


Inima izbucneste intr-o armonie neasteptata de frunze verzi si fructe dulci, o combinatie puternica olfactiva care te face sa simti mediul mediteranean in care puritatea luminoasa a Iasomiei se pierde in accentele fructate al nectarului de Smochin cu amprenta sa gustoasa inmuiata de verde.


In urma, incantatoare floare de Heliotrop, usor vanilata, se abandoneaza intr-un pretios acord de chihlimbar, lemnos, care da nastere unei armonii olfactive originale, delicata, dar persistenta.

INGREDIENTE ACTIVE

Baobab
Ceai Verde
Proteine din Migdale dolci
Ulei de Macadamia
Ceara de Karitè
Amidon de Porumb
Vitamina E

Recenzii
Noutati!
Forma Silicon Paste Oua Cu Model Canelat
Forma Silicon Paste Oua Cu Model Canelat
20,00LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator

Rustichella d'Abruzzo Plasmon Dalla Costa Helan Farmo Orzo Bimbo Melinda Derbe Cereal BiAglut Lo Bello Fosfovit

Copyright © 2010-2024 - Dino Dany
Powered by osCommerce