Dino Dany
   Home | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Cautare rapida
Categorii
Notificari
Informatii

Lapte praf Plasmon lichid David cu Biscuit (2x500ml)
[de la 12 luni]

18,00LEI

Chiar si dupa varsta de un an, laptele detine rolul principat in alimentatia zilnica a copilului. Laptele de crestere este mai potrivit fata de laptele de vaca (numit si lapte de vaca sau laptele de laptarie) pentru copilul cu varste de 1-3 ani. Laptele David pentru crestere este conceput special pentru a satisface exigentele nutritionale ale copilului de la 1la 3 ani. In particular, o doza de lapte david (500 ml) permite acoperirea a 86% din necesarul zilnic de fier la un copil de 1-3 ani. Pentru a lua aceeasi cantitate de fier, copilul ar trebui sa bea 6 litri de lapte de vaca.

Latte David Biscotto (Laptele David Biscuit)
de la 1 an

Laptele David Biscuit pentru crestere este studiat pentru a raspunde exigentelor nutritionale specifice copilului de la 1 la 3 ani, cu un gust mai bogat si inconfundabil de Biscuit Plasmon.

De ce sa-l alegi?
Laptele Biscuit David este creat din lapte integral si suplimentat cu fier, zinc, vitamine si acizi grasi esentiali.
Este ideal pentru micul dejun sau gustarea copilului tau.
Are un gust clasic si de neconfundat care place atat de  mult copiilor
Este comod deoarece este gata pentru a fi folosit.

Normele Oasi�Plasmon garanteaza cea mai buna calitate. Produsele cu lapte recoltat zilnic in maxim 24 de ore de la muls. Unitatile de productie sunt in Italia.
Noul ambalaj cu sigiliu de garantie, este mai functional si dupa �cerintele mamelor�.
Calitatea ambalajului: Tetra Pak garanteaza:
-protectia optima  a laptelui, deoarece constituie o bariera eficace impotriva actiunii nocive a luminii si oxigenului.
-un impact minor de mediu, deoarece este complet reciclabil comparativ cu ambalajul din plastic.
-toate fazele de productie sunt garantate de un sistem global de calitate, care garanteaza ca sunt respectate procedurile foarte rigide si sofisticate pentru a evita orice contaminare cu substante potential periculoase.

Ce contine
Lapte integral (48,1%), apa, lactoza, biscuit Plasmon (4,25%) (faina de grau, zahar, lapte degresat in pulbere, fibre alimentare: inulina, agenti levitanti (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic, malt de orz, ulei de masline, integrator Plasmon (proteine de lapte), saruri minerale, vitamine, aroma, zahar, uleiuri vegetale (dintre care ulei de soia), saruri minerale, maltodextrine, vitamine, arome, stabilizatori: caragenan si guma de guar, emulsionanti: lecitina de soia, taurina.
Contine: lapte, lecitina si ulei de soia, gluten

Caracteristici nutritionale
Chiar si dupa varsta de un an, in aceasta perioada de dezvoltare extraordinara, laptele joaca inca un rol cheie in alimentatia zilnica a copilului deoarece este o sursa importanta de calciu. Fata de laptele de vaca, laptele de crestere este mai adecvat la un copil de varsta de la unu la trei ani, deoarece laptele de vaca aduce multe proteine, acizi grasi saturati si sodiu si este sarac in acizi grasi esentiali (omega 3 si 6), fier si alte minerale si vitamine.
Tipurile de lapte de crestere, in linie cu retetele nutritionale cele mai recente, au o formulare specifica pentru alimentatia copiilor intre 12 si 36 de luni.
Plasmon a creat Laptele de crestere Biscuit David, produs cu lapte integral, care place copilului pentru gustul sau placut, de asemenea, e sursa de:
-calciu: important pentru dezvoltarea corecta a oaselor si dintilor;
-acizi grasi esentiali: care ajuta la dezvoltarea corecta a sistemului nervos;
-fier: ale carui cerinte sunt particular ridicate in primii ani de viata;
-zinc: care contribuie la functionarea corecta a sistemului de aparare naturala;
-vitamine: care ajuta la buna functionare a organismului

In afara de Laptele Biscuit David Plasmon, poti sa ii dai sa guste Laptele David Clasic, Laptele David Cereale si Miere si Laptele David Cacao, 4 varietati gustoase, care satisfac toti copiii, de la cei care iubesc gusturile mai bogate la cei care prefera gusturi mai delicate.

Cum se prepara
Laptele Biscuit David este gata de utilizare si poate fi consumat la temperatura camerei sau cald. Se recomanda de a nu-l aduce la fierbere pentru a mentine nealterate valorile nutritionale ale produsului.

Recenzii: 1
Recenzii
Noutati!
Tava cozonac 26x11x7cm
Tava cozonac 26x11x7cm
7,00LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator

Rustichella d'Abruzzo Plasmon Dalla Costa Helan Farmo Orzo Bimbo Melinda Derbe Cereal BiAglut Lo Bello Fosfovit

Copyright © 2010-2021 - Dino Dany
Powered by osCommerce