Dino Dany
   Home | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Cautare rapida
Categorii
Notificari
Informatii

Oferta speciala! Lapte praf lichid Plasmon (6x500ml)
[de la 12 luni]

46,00LEI

Chiar si dupa varsta de un an, laptele detine rolul principat in alimentatia zilnica a copilului. Laptele de crestere este mai potrivit fata de laptele de vaca (numit si lapte de vaca sau laptele de laptarie) pentru copilul cu varste de 1-3 ani. Laptele David pentru crestere este conceput special pentru a satisface exigentele nutritionale ale copilului de la 1la 3 ani. In particular, o doza de lapte david (500 ml) permite acoperirea a 86% din necesarul zilnic de fier la un copil de 1-3 ani. Pentru a lua aceeasi cantitate de fier, copilul ar trebui sa bea 6 litri de lapte de vaca.

Latte David (Laptele David pentru crestere)
de la 1 an

Laptele David pentru crestere este studiat pentru a raspunde exigentelor nutritionale specifice  copilului de la 1 la 3 ani, cu un gust mai bogat si inconfundabil de Biscuit Plasmon.

De ce sa-l alegi?
Laptele David este formulat cu lapte integral si este imbunatatit cu fier, zinc, vitamine si acizi grasi esentiali.
Este ideal pentru micul dejun sau gustarea copilului tau.
Are un gust clasic si de neconfundat care place atat de  mult copiilor
Este comod deoarece este deja preparat pentru a fi utilizat.

Normele Oasi�Plasmon garanteaza cea mai buna calitate. Produsele cu lapte recoltat zilnic in maxim 24 de ore de la muls. Unitatile de productie sunt in Italia.
Noul ambalaj cu sigiliu de garantie, este mai functional si dupa �cerintele mamelor�.
Calitatea ambalajului: Tetra Pak garanteaza:
-protectia optima  a laptelui, deoarece constituie o bariera eficace impotriva actiunii nocive a luminii si oxigenului.
-un impact minor de mediu, deoarece este complet reciclabil comparativ cu ambalajul din plastic.
-toate fazele de productie sunt garantate de un sistem global de calitate, care gaanteaza ca sunt respectate procedurile foarte rigide si sofisticat pentru a evita orice contaminare cu substante potential periculoase.

Ce contine
Lapte integral (40,8%), ser de lapte demineralizat, apa, lactoza,  ulei vegetal, integrator Plasmon (proteine de lapte), saruri minerale, vitamine, aroma, zahar, uleiuri vegetale (dintre care ulei de soia), fructoza, saruri minerale, maltodextrine, emulgatori: lecitina de soia, vitamine, vanilina, L-cisteina taurina.
Contine: lapte, lecitina si ulei de soia.

Caracteristici nutritionale
Chiar si dupa varsta de un an, in aceasta perioada de dezvoltare extraordinara, laptele joaca inca un rol cheie in alimentatia zilnica a copilului, deoarece este o sursa importanta de calciu. Fata de laptele de vaca, laptele de crestere este mai adecvat la un copil de varsta de la unu la trei ani, deoarece laptele de vaca aduce multe proteine, acizi grasi saturati si sodiu si este sarac in acizi grasi esentiali (omega 3 si 6), fier si alte minerale si vitamine.
Laptele de crestere, in linie cu retetele nutritionale cele mai recente, are o formulare specifica pentru alimentatia copiilor intre 12 si 36 de luni.
Plasmon a creat Laptele de crestere David, produs din lapte integral, care place copilului pentru gustul sau placut, de asemenea, este sursa de:
-calciu: important pentru dezvoltarea corecta a oaselor si dintilor;
-acizi grasi esentiali: care ajuta la dezvoltarea corecta a sistemului nervos;
-fier: ale carui cerinte sunt particular ridicate in primii ani de viata;
-zinc: care contribuie la functionarea corecta a sistemului de aparare naturala;
-vitamine: care ajuta la buna functionare a organismului

In afara de Laptele David Clasic Plasmon, poti sa ii dai sa guste Laptele David Biscuit, Laptele David Cereale si Miere si Laptele David Cacao, 4 varietati gustoase, care satisfac toti copiii, de la cei car iubesc gusturile mai bogate la cei care prefera gusturi mai delicate

Cum se prepara
Laptele David este gata de utilizare si poate fi consumat la temperatura camerei sau cald. Se recomanda de a nu-l aduce la fierbere pentru a mentine nealterate valorile nutritionale ale produsului.
Agitati bine cutia inainte de utilizare.
Se pastreaza timp indelungat la temperatura camerei, in loc uscat si departe de surse de caldura. Dupa deschidere inchideti-l cu grija, pastrati-l in frigider si consumati-l pana in 48 de ore.

Recenzii
Noutati!
Lenjerie Finet 6 piese DI74
Lenjerie Finet 6 piese DI74
99,00LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator

Rustichella d'Abruzzo Plasmon Dalla Costa Helan Farmo Orzo Bimbo Melinda Derbe Cereal BiAglut Lo Bello Fosfovit

Copyright © 2010-2021 - Dino Dany
Powered by osCommerce