Dino Dany
   Home | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Cautare rapida
Categorii
Notificari
Informatii

Splat Pasta de dinti Juicy pentru copii cu gust de fructe tropicale, 2-6 ani

15,00LEI

PASTA DE DINTI SPLAT JUICY CU GUST DE MIX DE FRUCTE

Pastele de dinti Splat JUICY restaureaza profund si consolideaza țesuturile dentare, protejeaza în mod eficient impotriva cariilor si a placii moi. Sistemul LUCTATOL® inhibă placa moale la 96% și elimină bacteriile cariogene, nanohydroxyapatite de calciu (mHAP) penetrează adânc în zonele afectate ale smalțului și le întărește, acționand ca un sigiliu, ceea ce face suprafața mai netedă și mai rezistenta la bacterii si acizi.

Gelul de Aloe Vera are o actiune hidratanta și anti-inflamatoare și calmează gingiile. Pastele de dinți sunt perfecte pentru smalțul delicat al copiilor și dinților sensibilii ai adulților.

Pasta de dinti NU CONTINE: substante abrazive agresive, conservanți, alcool, solvenți sintetici, PEG, SLS, precum și alte componente de spumare sintetice. Fara Fluor.

Datorita compozitiei sale unice, pasta de dinți este sigura pentru sănătatea umană și pentru mediu. Ingrediente active: enzime lactice (lactoferină, lactoperoxidază, lisozima, glucoză oxidază), Calcis®, manitol, extract de lemn dulce, caseina, fosfat de calciu, dipotasiu glicirizinat.

Recenzii
Noutati!
Compleu fetite cu fusta alb rosu
Compleu fetite cu fusta alb rosu
55,00LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol
Informatii despre producator

Rustichella d'Abruzzo Plasmon Dalla Costa Helan Farmo Orzo Bimbo Melinda Derbe Cereal BiAglut Lo Bello Fosfovit

Copyright © 2010-2019 - Dino Dany
Powered by osCommerce