Dino Dany
   Home | Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   
Cautare rapida
Categorii
Cele mai vandute
  1. 01Omogenizat de curcan (2x80g)
  2. 02Lo bello Biscuitul Bisenglut fara gluten, lapte, oua, 250g
  3. 03Omogenizat de pui (2x80g)
  4. 04Omogenizat de vitel (2x80g)
  5. 05Omogenizat de somon cu legume(2x80g)
  6. 06Lo bello Biscuitul Fosfovit fara lapte, oua
  7. 07Omogenizat de pastrav cu legume (2x80g)
  8. 08Omogenizat de dorada (2x80g)
  9. 09Omogenizat de iepure (2x80g)
  10. 10Crema de Orez Porumb si Tapioca
Informatii

Conditii generale

<p class="style34">Conditii generale</p><style type="text/css">
<!--
.style5 {color: #FF0000}
.style31 {color: #000000}
.style34 {
	color: #FF0000;
	font-weight: bold;
	font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
	font-size: 18px;
}
.style35 {
	font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
	font-size: 14px;
}
.style36 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; color: #000000; }
-->
</style>

Garantia produselor

S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. garantează că produsele livrate sunt în concordanţă cu standardele de calitate impuse de legislaţia română, că sunt însoţite la livrare de prospect/traducere în limba română şi, unde este cazul, de certificat de garanţie, şi au termenul de valabilitate marcat.
Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajul original al producatorului si, in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala  si / sau bon fiscal.
Produsele pentru care producatorul acestora acorda garantie sunt insotite de certificatul de garantie emis de S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 296/28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449/12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copii dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.
Utilizarea necorespunzatoare a produselor (modificari nepermise, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala, temperatura excesiva, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul produselor) precum si indepartarea etichetelor de identificare atrage anularea garantiei acestor produse.
Acoperirea cheltuielilor aferente transportului produsului spre solutionarea garantiei revine in responsabilitatea clientului.
Produsele achizitionate de pe site-ul nostru pentru care a fost emis un Certificat de Garantie si care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate la sediul S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L., care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Returul produselor

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, produsul trebuind a fi returnat la sediul nostru din Str. Cap. Eftimie Croitoru, nr.1A, bl.302, ap.39,sect.6, Bucuresti. Perioada estimata de rambursare a contravalorii produsului este de cel mult 30 de zile de la retur.
In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului si a accesorilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin posta / curierat. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, fiind corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Limitare de responsabilitate


Fotografiile produselor au caracter strict informativ şi pot conţine accesorii neincluse în produsele livrate sau pot diferi în culoare şi aspect de acestea.
Promoţiile afişate pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afişate în ofertă. S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care produsul comandat este indisponibil pentru o perioadă nedeterminată. 

Securitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: realizarea in conditii optime a vanzarii produselor comandate pe site-ul dinodany.ro.
Dumneavoastra sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii in conditii optime a vanzarii produselor comandate pe site-ul dinodany.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea incheierii actului de vanzare a produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate catre un alt destinatar.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, promotiile si noutatile oferite de S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. (www.dinodany.ro) ? Va rugam sa bifati optiunea « Newsletter », sau sa ne trimiteti-ne un e-mail la adresa office@dinodany.ro avand subiectul « Inscriere newsletter ».
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Copyright

Conţinutul acestui site (incluzând textele, imaginile, graficele, simbolurile, elementele de design, logo, baza de date, programele, scripturile utilizate precum şi toate fişierele aflate în conţinutul acestui domeniu) este proprietatea S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. a oricărui element enumerat mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Litigii

Orice incercare neautorizată de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conţinutului site-ului, şi de afectare a performanţelor acestuia se consideră tentativă de fraudare. Orice tentativă de acces neautorizat şi fraudare va fi raportată autorităţilor competente.
Orice conflict apărut între S.C. DINO DANY CREATIVE CONSULTING S.R.L. şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.

 

Reguli de confidentialitate
Continua
Noutati!
Lenjerie Finet 6 piese DI30
Lenjerie Finet 6 piese DI30
99,00LEI
Cosul de cumparaturi
... este gol

Rustichella d'Abruzzo Plasmon Dalla Costa Helan Farmo Orzo Bimbo Melinda Derbe Cereal BiAglut Lo Bello Fosfovit

Copyright © 2010-2021 - Dino Dany
Powered by osCommerce